Nieuws

Blog - 27 januari

Wat zijn de belangrijkste HTML tags voor SEO?

Lees meer >>

 

SEO cursus

Hoe krijg ik mijn website hoger in Google?

Lees meer >>

Probeer en download gratis SEO PowerSuite

Volg ons:

     Volg SEO Advies MKB op Pinterest

Vergroot uw kennis met SEO trainingen

Zoekmachine optimalisatie trainingen en cursussen, zowel standaard SEO trainingen als SEO trainingen en cursussen op maatZoekmachine optimalisatie is niet moeilijk. Het is meer een kwestie van weten waar je op moet letten en dit consequent toepassen. Wanneer je meer wilt weten over SEO, dan bieden wij daarvoor zoekmachine optimalisatie trainingen en cursussen aan. Onze SEO trainingen en cursussen zijn ofwel voor algemene kennisopbouw, ofwel specifiek en op maat.

Algemene zoekmachine optimalisatie trainingen en cursussen

Allereerst bieden wij algemene SEO trainingen en cursussen voor het verkrijgen van meer kennis en achtergrondinformatie over SEO. Hierin behandelen en bespreken wij alle elementen van zoekmachine optimalisatie, zodat je weet waar je bij SEO op moet letten en je eigen strategie kunt bepalen. Onderwerpen zijn onder andere: het bepalen van je keywords, on-page SEO, interne en externe linkbuilding, de inzet van social media, belangrijke Google applicaties (Analytics, Search Console, Mijn Bedrijf), Google algoritme updates en technische SEO aspecten. 

Specifieke SEO training en cursus voor uw website

Daarnaast verzorgen wij zoekmachine optimalisatie trainingen en cursussen die specifiek gericht en afgestemd zijn op je organisatie en website of webwinkel. Hierin kijken we naar je marketing boodschap, de voor jou belangrijke keywords en bepalen we samen een strategie waarmee je direct aan de slag kunt.

Cursus zoekmachine optimalisatie (SEO) bij de VU in Oss

Van maandag 18 maart 2019 tot en met maandag 15 april verzorg ik de cursus zoekmachine optimalisatie (SEO) bij de VU in Oss. Deze cursus bestaat uit 5 lessen en is speciaal voor mensen en ondernemers (MKB, ZZP), die zelf hoger met hun website of webwinkel in Google willen komen. Interesse? Schrijf je in voor deze SEO cursus via de VU Oss

Contact en informatie

Wil je meer informatie over onze SEO trainingen en cursussen of overleggen over een specifieke training voor jouw website? Neem dan contact met ons op.