SEO Advies

SEO advies voor zoekmachine optimalisatie

Bezoekers vinden je website op de inhoud. De inhoud moet dus op een juiste manier weergeven wat je doet, wat je levert en wat je voor de bezoeker kunt betekenen. SEO Advies MKB gaat uit van je boodschap en hoe deze te verwoorden op de manier waarop potentiële klanten op zoek gaan naar je producten of diensten. Met ons zoekmachine optimalisatie advies verplaatsen we ons in de denkwijze van je potentiële klanten en adviseren we je hoe je je boodschap op de juiste manier moet verwoorden.

SEO Advies MKB levert zoekmachine optimalisatie advies

Analyse van de website content

Ons zoekmachine optimalisatie advies begint met een analyse van je website content. Op basis van de producten of diensten die je biedt, de boodschap die je wilt overbrengen, de doelgroep waar je je op richt en de keywords die daarbij passen, onderzoeken we of dit op de juiste manier terugkomt in de inhoud van je site. We onderzoeken of alle SEO elementen aanwezig zijn en worden gebruikt. Hierbij kijken we vooral of je boodschap duidelijk naar voren komt en of je keywords op de juiste gebalanceerde manier terug te vinden zijn in alle elementen van zoekmachine optimalisatie. Ons advies richt zich vervolgens op het optimaliseren van de content van je website voor zoekmachines.

Analyse van interne en externe links

Het tweede deel van onze analyse richt zich op interne en externe links. We onderzoeken in hoeverre er gebruik wordt gemaakt van interne links en in hoeverre deze bijdragen aan het verhogen van de page rank van je belangrijkste pagina’s. Daarnaast analyseren we de inkomende en uitgaande externe links. Van de uitgaande externe links onderzoeken we in hoeverre zij eraan bijdragen dat zoekmachines beter begrijpen waar je site over gaat. Van de inkomende externe links onderzoeken we de relevantie en kwaliteit en in hoeverre zij bijdragen aan een verhoging van je page rank. Wij adviseren je vervolgens over het optimaliseren van je interne en externe link strategie.

Inzet van social media kanalen

Aan de hand van je doelgroep en het karakter van je onderneming (B2B of B2C) adviseren wij je over het inzetten van social media kanalen. Via social media kanalen kunt je je boodschap verspreiden naar je doelgroep. Door de interactie van je doelgroep (het delen en waarderen van je berichten) zal je boodschap zich nog verder verspreiden waarmee je bereik verder groeit. Wij adviseren je welke social media kanalen geschikt voor je zijn en hoe je je onderneming via social media kunt presenteren.

Eenvoudig te begrijpen zoekmachine optimalisatie advies

Onze bevindingen leggen wij vast in een kort, bondig en overzichtelijk rapport. Naast een overzicht van onze bevindingen bevat het rapport ons advies om je website verder te optimaliseren voor zoekmachines. Dit presenteren wij op een manier dat het ook voor iemand zonder SEO kennis eenvoudig te begrijpen is. Dit betekent niet alleen dat je met het SEO advies direct aan de slag kunt, maar ook dat je dit zelf kunt implementeren, of kunt laten doen door het bedrijf dat je website heeft gebouwd en onderhoud. Hierbij kunnen wij je op weg helpen en ondersteunen, maar als je de focus liever op je eigen bedrijf houdt, kunnen wij de implementatie ook voor je verzorgen.

Contact en informatie over SEO advies

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen of direct advies over het optimaliseren van je website? Neem dan contact met ons op of vraag gratis een professionele SEO scan aan.

Laatste blogs

Wat zijn de belangrijkste Google penalties?
Lees meer...
Content onderhouden en actualiseren
Lees meer...
Wat zijn de SEO trends voor 2023?
Lees meer...

SEO cursus

SEO cursus aan VU Oss

27 feb t/m 3 apr 2023

Aanmelden