Nieuws

Blog - 12 juli

Wat zijn belangrijke SEO KPI's?

Lees meer >>

 

SEO cursus

Hoe krijg ik mijn website hoger in Google?

28 okt t/m 25 nov 2019

Lees meer >>

Probeer en download gratis SEO PowerSuite

Volg ons:

SEO Advies MKB op Twitter SEO Advies MKB op LinkedIn SEO Advies MKB op Facebook SEO Advies MKB op YouTube SEO Advies MKB op Pinterest

SEO en zoekmachine optimalisatie diensten

Wij weten hoe belangrijk het voor je is om goed gevonden te worden. Hoe meer mensen je producten en diensten kennen, hoe meer potentiële klanten zich bij je melden. Speciaal daarvoor hebben wij een aantal zoekmachine optimalisatie diensten ontwikkeld. Onze SEO diensten zijn laagdrempelig, transparant en doelgericht en richten zich vooral op (startende) ondernemers uit het MKB en ZZP.

SEO Advies

zoekmachine optimalisatie adviesWij analyseren je website op alle elementen van zoekmachine optimalisatie. Hierbij kijken wij allereerst of alle elementen aanwezig zijn en kijken voorts hoe ze gebruikt en ingevuld zijn. Onze bevindingen leggen wij vast in een kort, bondig en overzichtelijk rapport. Aan dit overzicht voegen wij vervolgens ons advies toe om je website verder te optimaliseren voor zoekmachines. Ons advies presenteren we op een manier dat het ook voor iemand zonder SEO kennis eenvoudig te begrijpen en toe te passen is.

SEO Implementatie

implementatie van zoekmachine optimalisatie adviesHet zoekmachine optimalisatie advies dat wij je geven wordt dusdanig helder verwoord, dat je het advies zelf kunt implementeren of kunt laten implementeren door het bedrijf dat je website of webshop heeft gebouwd en onderhoud. Hierbij kunnen wij je op weg helpen en ondersteunen, maar we kunnen ook de implementatie in het geheel voor je verzorgen. In overleg bepalen we met elkaar de juiste implementatie strategie.

SEO Onderhoud

onderhoud van zoekmachine optimalisatieZoekmachine optimalisatie is geen eenmalige actie. Er komen dagelijks nieuwe websites en webpagina’s bij en nadat je je website hebt geoptimaliseerd kan het goed zijn dat je concurrent hetzelfde doet. Je moet daarom je website blijven onderhouden om een hoge positie te behouden. Met het advies dat wij je hebben gegeven kun je dit zelf doen, maar omdat wij ons kunnen voorstellen dat je de focus liever op je onderneming houdt kunnen wij het SEO onderhoud van je website of webshop ook voor je verzorgen.

Trainingen en cursussen

trainingen en cursussen over zoekmachine optimalisatieWil je meer weten over zoekmachine optimalisatie, dan bieden wij ook SEO trainingen en cursussen aan. Onze trainingen en cursussen kunnen van algemene aard zijn voor het verkrijgen van meer achtergrondinformatie, of kunnen specifiek gericht en afgestemd zijn op jouw website of webshop waarna je direct aan de slag kunt.