Nieuws

Blog - 5 juni

Wat zijn goede links voor SEO?

Lees meer >>

 

SEO cursus

Hoe krijg ik mijn website hoger in Google?

6 mei t/m 3 juni 2019

Lees meer >>

Probeer en download gratis SEO PowerSuite

Volg ons:

SEO Advies MKB op Twitter SEO Advies MKB op LinkedIn SEO Advies MKB op Facebook SEO Advies MKB op YouTube SEO Advies MKB op Pinterest

Wat zijn goede links voor SEO?

Dat linkbuilding nog altijd van groot belang is voor SEO weten we. Maar de Pinguin update van Google heeft ons wel geleerd dat links vooral logisch, relevant, kwalitatief en van toegevoegde waarde moeten zijn. Daarom in dit blog artikel een overzicht van goede links voor SEO.

Lees meer: Wat zijn goede links voor SEO?

Hoe schrijf je een SEO tekst?

Een goede SEO tekst is een eigen, unieke en kwalitatieve tekst met rijke content, goed gestructureerd en makkelijk leesbaar. Hierbij is het van groot belang om alle SEO elementen op een goede manier te gebruiken en van de juiste inhoud te voorzien.

Lees meer: Hoe schrijf je een SEO tekst?

Tips voor het optimaliseren van je pagina snelheid

Vroeger was geduld nog een schone zaak. Tegenwoordig moet alles sneller en verwachten we ook dat alles snel gaat. Ook de bezoekers van je website of webshop hebben weinig geduld en verwachten dat een pagina binnen 2 seconden geladen is. Hoe kun je ervoor zorgen dat je pagina’s snel laden? We geven tips voor het optimaliseren van je pagina snelheid.

Lees meer: Tips voor het optimaliseren van je pagina snelheid